Español | English | Deutsch

Programari de gestió comercial per a empreses amb servidors IBM i

carreres

ASSERTIO IT Consulting és partner empresarial d'IBM. La nostra experiència professional ens ha permès desenvolupar solucions de gestió comercial per a empreses sobre servidors IBM i i DB2.

Els especialistes d'ASSERTIO IT poden ajudar-vos amb la consultoria de negoci, l'anàlisi, la programació i l'administració de bases de dades, el desenvolupament d'aplicacions especialistes i interfícies web, així com amb tota la infraestructura de TI per a servidors IBM i i sistemes precedents (iSeries, AS/400).

Desenvolupament d'aplicacions per a servidors IBM i amb interfície web

Els especialistes d'ASSERTIO IT estan completament familiaritzats amb els entorns IBM i, (i5, iSeries, AS/400), amb el llenguatge de programació RPG i la conversió de les interfícies de pantalla verda en interfícies accessibles mitjançant un navegador a través de solucions LAMP (Linux, Apache, Mysql i PHP/Perl/Python).

Aquests llenguatges de programació de codi obert són els més versàtils i potents per a la publicació d'aplicacions web. S'utilitzen per desenvolupar les interfícies d'usuari, i permeten que els usuaris puguin accedir a les bases de dades DB2 i treballar des de qualsevol equip mitjançant una interfície web de manera segura.

Oferim la creació de programari corporatiu adaptat a les necessitats i requisits específics del client. El nostre equip d'ASSERTIO IT Solutions sap com modernitzar i continuar aprofitant els programes i bases de dades dels servidors IBM i (AS/400) heretats. Totes les funcions implementades es documenten i s'ofereix formació als usuaris perquè puguin treure el màxim profit de les noves tecnologies i interfícies web per a servidors i. La nostra solució, ASSERTIO B2B, és una aplicació d'aquesta mena.

Infraestructura TI amb servidors IBM i

Disposar d'una plataforma i un sistema operatiu estables constitueix el primer pas per a evitar interrupcions i un manteniment costós.

El nostre estat com a Certified IBM Business Partner ens qualifica per a vendre servidors IBM i i IBM p. Això ens permet complementar les nostres solucions de programació, configuració i manteniment per a servidors IBM i, i oferir-vos un servei complet.

Contacteu amb AssertioFeinaPolítica de privadesaAvís legal