Español | English | Deutsch

Història de l'empresa

Aliances globals per a projectes globals

ASSERTIO només té presència local a Barcelona (Espanya). Per portar a terme els projectes globals, comptem amb patrocinadors i aliances que ens permeten realitzar projectes globals. Aquestes aliances són especialment importants a l'àrea de Serveis Lingüístics, perquè ens permeten traduir als idiomes principals comercials alhora que continuem fent el millor ús dels nostres coneixements tècnics i experiència en la gestió de projectes.

La nostra xarxa de socis tecnològics ens permet ampliar la nostra xarxa i millorar els nostres coneixements sobre tecnologies i eines.

ASSERTIO va ser fundada l'any 2001 a Barcelona quan cinc professionals de les tecnologies de la informació van unir la seva experiència tecnològica i lingüística amb l'objectiu de proporcionar serveis de valor afegit en les àrees de solucions de TI i serveis lingüístics.

Les sinèrgies entre les diferents especialitats permeten que ASSERTIO pugui oferir un servei global, inclosos la consultoria internacional, traduccions tècniques, localització de programari, globalització de llocs web, gestió de servidors en entorns IBM, Microsoft i Linux, així com el desenvolupament i la implantació de solucions per a la gestió de l'empresa i per al comerç electrònic.

El nostre equip IT Solutions compta amb especialistes en comptabilitat analítica i financera, desenvolupadors de programari de gestió comercial per a entorns IBM i, Linux i Microsoft Windows, així com amb programadors d'aplicacions de comerç electrònics i web 2.0.

Els nostres professionals de serveis lingüístics tenen més de quinze anys d'experiència a l'àrea de serveis de traducció i localització de programari. L'equip humà inclou traductors i correctors qualificats en traduccions tècniques, mèdiques i jurídiques, així com amb enginyers de programari i gestors de projectes especialitzats en les tecnologies de la informació i localització de programari.

Addicionalment, ASSERTIO manté una base de dades de traductors, consultors i programadors autònoms seleccionats amb cura, capaços de donar suport a l'equip sobre qualsevol aspecte tècnic, conceptual o lingüístic.

Les àrees d'especialització d'ASSERTIO són molt diverses. Independentment de la nostra especialització en tecnologies de la informació, hem realitzat amb èxit projectes per a empreses de comerç electrònic, construcció, enginyeria i fabricació. Us convidem a conèixer els nostres casos d'èxit.

Contacteu amb AssertioFeinaPolítica de privadesaAvís legal