Español | English | Deutsch

Desenvolupament de programari a mida

intel·ligència empresarial

Necessiteu una aplicació a mida amb la interfície d'usuari en diversos idiomes?

Si voleu vendre en altres mercats, ASSERTIO Language Service pot ajudar-vos amb la internacionalització (I18n) i localització del programari (L10n). En desenvolupar aplicacions per a la vostra empresa, analitzem també les vostres necessitats d'expansió i de traducció en altres idiomes. Podreu aprofitar les sinèrgies generades entre les nostres dues línies de negoci i obtenir aplicacions preparades per a poder-se utilitzar en els idiomes dels països de destí.

Esteu buscant una solució a mida segons les seves necessitats?

ASSERTIO IT Consulting ha desenvolupat amb èxit aplicacions adaptades a les necessitats específiques dels vostres clients. Aquesta experiència ens permet oferir solucions competitives perfectament adaptades a les necessitats reals de les empreses en els àmbits següents:

  • BI (Business Intelligence): Informació immediata per a la presa de decisions a partir de les dades aplegades a les bases de dades de l'empresa. Mostra el PDF del cas d'èxit.

  • B2C (Business to Consumer): Aconseguiu que els clients realitzin comandes o operin directament per Internet reduint els costos administratius i millorant l'experiència del client. Mostra el PDF del cas d'èxit.

  • B2B (Business to Business): Establiu un sistema d'interacció segur amb els vostres clients corporatius de manera que pugueu disminuir la necessitat de correu i agilitzar els processos. Mostra el PDF del cas d'èxit.

  • SAT (Servei d'assistència tècnica): Servei d'assistència tècnica adaptable a les necessitats de tot tipus d'empresa. Mostra el PDF del cas d'èxit.

  • Factura electrònica. Mostra el PDF del cas d'èxit.

Contacteu amb AssertioFeinaPolítica de privadesaAvís legal