Español | English | Deutsch

Partners i aliances d'ASSERTIO Language Services

SDL – Language Services Provider Associate Partner

SDL Associate Partner

SDL és el propietari de la tecnologia Trados, probablement l'eina de traducció assistida per ordinador més coneguda. El programa SDL LSP Partner promou la relació entre empreses per poder beneficiar-se de les competències individuals de cada empresa i desenvolupar proposicions conjuntes de valor afegit als clients.

Com a LSP Associate Partner, demostrem el coneixement de la tecnologia Trados als clients que vulguin utilitzar aquesta tecnologia.

Partners i aliances d'ASSERTIO IT Solutions

IBM Business Partner

IBM és l'empresa més gran de sistemes i consultoria de tecnologies de la informació del món. Representa qualitat, innovació i productes fiables.

Assertio IT Solutions és un Business Partner certificat d'IBM. Aquesta certificació ens permet comercialitzar serveis IBM de les sèries "i" i "p". D'aquesta manera, podem complementar les nostres solucions de programació, configuració i manteniment a fi de donar un servei total.

Partners de distribució i implementació de Solmicro

Solmicro és un fabricant de programari de gestió empresarial (ERP, en anglès) dissenyat especialment per a PiMe espanyoles.

Assertio IT Solutions és un partner independent de distribució del programari Solmicro Expertis ERP. Oferim consultoria sobre les millors solucions de programari per a la gestió empresarial i adaptem i implementem el programari Solmicro eXpertis a la vostra empresa.

PHP Barcelona Conference - Bronze Sponsor Partner

PHP Barcelona User Group és una organització sense ànim de lucre dedicada a promoure i intercanviar els coneixements entre la comunitat de desenvolupadors de PHP.

Assertio IT Solutions és un patrocinador de bronze de la PHP Barcelona Conference, col·laborant d'aquesta manera en la formació i el desenvolupament de la xarxa social entre les comunitats de desenvolupadors PHP.

Contacteu amb AssertioFeinaPolítica de privadesaAvís legal